SBBQS Christmass Cooking Class 2017

Pozdravljeni vsi ljubitelji pravega low&slow BBQ-ja. 

Prihaja praznični december. BBQ sezona se seveda ne zaključi s prvimi hladnimi dnevi in letos lahko morda tudi Božična ali Silvestrska večerja zadišita po dimu.

Slovenian BBQ Society vabi na zadnje letošnje druženje ob smokerjih z menujem, ki bo prilagojen praznični mizi. Jedi bomo seveda pripravljali v smokerjih na low&slow način, a tokrat bomo okuse izbrali priložnosti primerno. Ste kdaj poizkusili “obešena” rebrca narubana z brusnicami in dimljena s češnjevim dimom? Pravi Mac&Cheese iz smokerja? Morda puranove krače s karamelno whiskey BBQ omako, dimljene do mehkega? Kaj pa štruklje iz smokerja s sladkim nadevom? Če je odgovor ne, potem vas vabimo, da en dan preživite v naši družbi.

Cooking class vodita izkušena pitmastra Peter Hajdu in Randy A. Mowers. Pokazala Vam bosta svoje recepte za to priložnost. Oba naša inštruktorja sta tudi tekmovalca na BBQ tekmovanjih in sodnika s KCBS licenco.

16. decembra 2017 se nam torej lahko pridružite na poučno delovnem zabavnem druženju v gostilni Hram Barbecue na Igu, kjer ima svoj dom tudi Slovenian BBQ Society. V vedno gostoljubni stari gostilni je pred letom dni zavel svež veter in prinesel s seboj vonj po dimu in vonj po pravem barbecuju in od takrat se glas o dobri hrani iz smokerjev, odličnih BBQ dogodkih in izobraževanjih širi na vse strani.

Cena na osebo: 100 EUR (vsebuje kavo ob prihodu, vse sestavine in opremo, malico s kuhanim vinom in predavanje ob praktičnem delu)

Izobraževanje je namenjeno posameznikom ali večjim skupinam, ki bi potrebovale tovrstno priložnost ob koncu leta. Minimalna udeležba za izvedbo je 10 tečajnikov. Trajanje tečaja – cca.10 ur.

Več informacij na: info@sbbqs.si, prijave pa do zapolnitve prostih mest sprejemamo spodaj.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.