Matt Barber (Hot Wachula’s) – BBQ delavnica – 9.8.2019

 

 

 

 

 

 

 

Pozdravljeni vsi, ponosni smo, da vas lahko povabimo na BBQ delavnico enega najboljših pitmastrov na svetu, Matt Barberja… oujeeeah!! 🙂

Matt Barber prihaja iz Floride, ZDA in je v svoji karieri od leta 2013 osvojil že več kot 31 prvih mest in 33 drugih mest, leta 2001 je ustanovil svoje podjetje HOT WACHULA’S GOURMET SAUCE COMPANY, s katerim je osvojil že mnogo nagrad za svoje omakce (salse, marinade, bloody mary mix, BBQ in pekoče omakce).

BBQ delavnica se bo pričela v petek 9.8.2019 ob 9:00 in bo trajala približno 8 ur. Na BBQ delavnici bo Matt Barber prestavil izbiro mesa, obrezovanje mesa, priprava štirih vrst mesa (piščanec, svinjska rebra, svinjsko pleče, goveji brisket), prezentacija pripravljenega mesa, priprava turn-in škatle za KCBS tekmovanja, časovni potek, itd. Pripravljeno dimljeno meso boste po končani pripravi lahko poizkusili, bodisi v okviru tečaja, bodisi v okviru KCBS Judging Class delavnice, ki bo potekala takoj po končanem BBQ Clasu in kjer se boste naučili pravilno ocenjevati pripravljeno meso ter s pridobljeno licenco sodili po vseh svetovnih KCBS BBQ tekmovanjih. Prvo možnost za sojenje boste imeli že dva dni kasneje in sicer v nedeljo 11.8.2019 na našem drugem KCBS tekmovanju WILD WEST FEST ON FIRE, ki bo potekalo na Zbilju.

Če se z BBQjem ukvarjate ljubiteljsko ali tekmovalno, potem je ta BBQ delavnica nekaj, kar ne smete zamuditi.

Cena BBQ delavnice znaša 175 EUR, prijavite pa se spodaj, tako, da izpolnete spodnja polja in oddate prijavo. Število mest je omejeno.

Comments are closed.