Wild West Fest On Fire 2018

Dva največja ameriško obarvana dogodka v Sloveniji se po samostojnih začetkih v letu 2017 vračata skupaj, močnejša in ON FIRE. Od 10. – 12. avgusta vas WILD WEST FEST in SLOVENIAN BBQ SOCIETY vabita na atraktiven dogodek v pravem ameriškem duhu ob Zbiljskem jezeru.

Sočasno se bosta odvila country festival in mednarodno BBQ tekmovanje po pravilih KCBS. Svetovno znani plesni in BBQ inštruktorji, vrhunski country bendi, western stojnice, konjeniške igre, ameriški oldtimerji, odlična BBQ ponudba najboljših slovenskih smoke house gostincev in nenazadnje odlicno slovensko Craft pivo…vse na enem mestu!!!

Tekmovanje se po pravilih Official Rules and Regulations Judging Procedures of the KCBS, vodi kot Master Series tekmovanje. Tekmovalna pristojbina znaša 250€. Pristojbina pokrije tekmovalno mesto za ekipo 3x6m, elektriko in vodo. Višina pristojbine za zgodnje prijave/plačilo do 31.3.2018 znaša 225 €.

S prijavo na to tekmovanje potrjujete, da ste prebrali in se strinjate s pravili za KCBS sanctioned contest, kot tudi z dodatnimi pravili za Wild West Fest On Fire 2018.

Comments are closed